Direct inloggen
 

support

Ik ben totaal niet technisch, waar kan ik terecht met vragen?
Ons systeem is ontworpen voor gebruiksgemak. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd even mailen naar Gerda 4.0.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt?
Klik hier [link] om opnieuw je wachtwoord aan te vragen

Wanneer kan ik verwachten dat mijn website online is?
Vanaf het moment dat je je bestelling plaatst, tot het daadwerkelijk online gaan neemt een periode van ongeveer drie weken tijd in beslag. Hier zit een correctieronde bij inbegrepen.

Hoe weet ik of mijn foto’s goed genoeg zijn voor een website?
Voor de hoofdfoto bovenin de website moet de breedte van de foto minimaal 960 pixels zijn en 260 pixels hoog.
Als je (voor Windows gebruikers) met je rechter muistoets op het gekozen plaatje klikt, krijg je een uitklapmenu, klik op eigenschappen en hier vind je het formaat.  Voor Apple gebruikers, klik de bestandsnaam van het plaatje aan en druk op CMND (appeltje) i. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met mij op.

Zijn mijn teksten wel geschikt voor mijn website?
Website teksten zijn anders dan teksten die je gebruikt voor bijv. een flyer of brochure. Ik heb vakkundige tekstschrijvers in dienst die kosteloos tot vijf webpagina’s voor je optimaliseren. Dus heb je zelf al teksten, maar heb je behoefte aan wat begeleiding of controle? Dan kun je bij mijn team terecht. Heb je nog geen websiteteksten? Ook dit kunnen we tegen een speciaal tarief voor je verzorgen. Mail hiervoor naar tekst@webologic.nl

Waar kan ik mijn factuur terugvinden?
Login op deze website en klik op de tab persoonlijke pagina.

Kan ik in termijnen betalen?
De betaling verloopt in 2 fases, je betaalt na het samenstellen van je website een deel van het totaalbedrag (€ 200,-) na akkoord van het ontwerp betaal je het resterende bedrag, € 449,- Klik hier voor meer informatie over betalen.

Heb ik inspraak op mijn website?
Als je aan de slag gaat met het eerste ontwerp, ben je helemaal vrij in het samenstellen van je site. Wij maken vervolgens een ontwerp, waar jij nog kan bijschaven naar je eigen wens. Als je akkoord heb gegeven op dit ontwerp is het niet meer mogelijk om dit te wijzigen, dit geldt voor het uiterlijk van de website. De inhoud (tekst en foto’s) kun je helemaal naar eigen wens veranderen.Hoe weet ik zeker dat mijn geld goed aankomt?
Je betaalt veilig via iDeal, in je eigen bankomgeving.  Neem voor vragen over de betaling contact op met een van mijn medewerkers.

Kan ik jullie ook bellen?
Ja dat kan, via nummer 0850-030425

Kan ik een keer met Gerda 4.0 op date?
Ik ben een keiharde zakenvrouw, een privéleven is leuk, maar niet aan mij besteed. Dus ik zou er goed over nadenken of je wel met mij wilt daten.Mag ik zomaar elke foto van internet gebruiken?
Nee, op veel foto’s van het internet zitten rechten. Deze kun je niet zomaar gebruiken. Om problemen te voorkomen raad ik je aan om rechtenvrije foto’s (meestal tegen betaling) via een stockfoto-website aan te schaffen.

Ik wil mijn website uitbreiden, kan dit?
Ja we kunnen je site aanpassen naar jouw wensen. Neem daarvoor contact op met info@webologic.nl of bel 0850-030425

Wat zijn de hostingkosten en voor hoelang ga ik dit aan?
De kosten zijn € 70,- (excl. Btw) per jaar. De kosten van de hosting zijn het eerste jaar gratis.

Is de domeinnaam mijn eigendom?
Ja, deze is helemaal van jou.

Ik heb reeds een domein, kan ik die verhuizen?
Ja, dat kan. Ik en mijn team kunnen je volledig begeleiden met het verhuizen van je domeinnaam. Neem voor vragen over de verhuizing van domeinen contact opnemen met een van mijn medewerkers.


 

 


Web'ologic is het resultaat van gebundelde krachten:

DigiConcept webtechnology | Studio Ozz grafische vormgeving | FlinCC communicatie concepten | Hostdeal webhosting & IT
© Web'ologic | kvk nr. 09194646 | naam en logo zijn gedeponeerde handelsmerken
 
betaal veilig met iDEAL