Direct inloggen
 

Hoe werkt het?

Professioneel online in 5 stappen

1. Maak een account aan
Voordat je kunt beginnen met het creëren van jouw eigen website, moet je een persoonlijk account aanmaken. Vul hier je gegevens in en je kunt direct beginnen.

2. Stel je website samen
In deze fase begin je met het samenstellen van je website. Dit doe je aan de hand van enkele simpele keuzemenu’s, waarbij je kunt kiezen uit verschillende lay-outs en kleuren. Zo sluit de website altijd aan bij je huisstijl. Upload vervolgens jouw logo en foto’s en voila: in no time heb je je eigen website ontworpen. Mocht je er niet uitkomen? Dan ben ik er altijd om je te adviseren.

3. Proef ontvangen
Nadat je je website hebt samengesteld, vragen wij je om een aanbetaling van € 200,- te doen. Na ontvangst van betalen wordt de door jou samengestelde website door het Web’ologic team gefinetuned. Professionele grafisch ontwerpers zorgen dat alle puntjes op de i worden gezet. Binnen drie werkdagen ontvang je mail waarin je gevraagd wordt in te loggen op www.webologic.nl om de proef te bekijken. Mocht je nog dingen willen aanpassen, kun je dat hier direct aangeven. 

4. Bouwen website
Na akkoord op de proef gaan wij aan de slag met de bouw van de website en het gebruiksvriendelijke beheersysteem, zodat je na oplevering eenvoudig zelf de content kunt aanpassen. In deze fase regelen wij ook de verhuizing van het domein. Dit proces duurt maximaal twee weken. Een website heeft natuurlijk ook tekst nodig. De eerste vijf webpagina’s optimaliseren wij kosteloos voor je. Zodra wij beginnen met de bouw van de website, krijg je van ons een mail waarin je wordt gevraagd om de teksten aan te leveren. Bij het optimaliseren let ons team aan professionele tekstschrijvers op spel- en stijlfouten, opbouw van de teksten en maakt de tekst waar nodig aantrekkelijker voor de lezer. Daarnaast kun je aangeven op welke zoekwoorden je op Google gevonden wilt worden. Deze verwerken wij dan op een leesbare manier in de tekst. Binnen tien dagen na het aanleveren van de tekst krijg je een proef ter akkoord. Klik hier voor meer informatie over het aanleveren van teksten.

5. Online
Na akkoord op het eindresultaat, vragen wij je om de rest van het bedrag € 449,- over te maken. Na ontvangst van betaling, is uw website binnen 24 uur live en klaar voor gebruik.
      Maak een account aan


      Stel je website samen


      Proef ontvangen


      Bouwen website


      Online

 

 

 


Web'ologic is het resultaat van gebundelde krachten:

DigiConcept webtechnology | Studio Ozz grafische vormgeving | FlinCC communicatie concepten | Hostdeal webhosting & IT
© Web'ologic | kvk nr. 09194646 | naam en logo zijn gedeponeerde handelsmerken
 
betaal veilig met iDEAL