Direct inloggen
 

Tekstoptimalisatie

Een tekst schrijven, dat kan iedereen. Een goede webtekst is echter een vak apart. Daar help ik je bij! Web’ologic optimaliseert de eerste vijf webpagina’s kosteloos voor je. Mijn team aan professionele tekstschrijvers let hierbij op spel- en stijlfouten, opbouw van de teksten en maakt de tekst waar nodig aantrekkelijker voor de lezer. Daarnaast kun je aangeven op welke zoekwoorden je op Google gevonden wilt worden. Deze verwerken wij dan op een leesbare manier in de tekst. Binnen tien dagen na het aanleveren van de tekst krijg je een proef ter akkoord.

Teksten aanleveren
Zodra wij beginnen met de bouw van de website, krijg je van ons een mail waarin je wordt gevraagd om de teksten aan te leveren. De teksten lever je aan in een Word-document. Instructies hiervoor ontvang je per mail.

De eerste vijf webpagina’s optimaliseren wij kosteloos voor je. Zorg er dus voor dat je duidelijk aangeeft welke tekst bij welke pagina’s hoort. Klik hiernaast voor een voorbeeldtekst.

De lengte van de tekst mag je zelf bepalen. Het is echter aan te raden om het kort en bondig te houden. Wij raden een tekstlengte van ongeveer 200 woorden per pagina aan. Lever de teksten zo compleet mogelijk aan voor het beste eindresultaat. Je kunt ook aangeven op welke zoekwoorden je graag gevonden wilt worden. Deze verwerken wij op een leesbare manier voor je in de tekst. Klik hiernaast voor meer tips om de juiste zoekwoorden te bepalen.

Heb je nog geen websiteteksten? Ook dit kunnen we tegen een speciaal tarief voor je verzorgen. Mail hiervoor naar tekst@webologic.nl
 

 


Web'ologic is het resultaat van gebundelde krachten:

DigiConcept webtechnology | Studio Ozz grafische vormgeving | FlinCC communicatie concepten | Hostdeal webhosting & IT
© Web'ologic | kvk nr. 09194646 | naam en logo zijn gedeponeerde handelsmerken
 
betaal veilig met iDEAL